Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Restart!!!

Όχι... δεν φύγαμε... ΕΔΩ είμαστε!!!! Πολλές δυσκολίες, πολύ τρέξιμο, πολυ δουλεία... Πράγματα που μας έκαναν να μην έχουμε τον χρόνο να ασχοληθούμε με το blog μας...
Έγιναν αρκετά πραγματάκια απο το ΤΟ.ΣΥ.Ν. μας, κυρίως το περασμένο καλοκαίρι με την επιτυχή (θέλουμε να πιστεύουμε) διοργάνωση του τουρνουα μπάσκετ 3 επι 3, την μουσική συναυλία, την εισηγήση μας για την υιοθέτηση της "πράσινης" νοοτροπίας του Δήμου μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και την Συνέλευση μας στο τέλος Οκτωβρίου όπου θέσαμε ενώπιον της δημοτικής μας αρχής τα θέματα που απασχολούν την νεολαία της τοπικής μας κοινωνιας. Τέλος, κατα τη διάρκεια των Χριστουγέννων διοργανώθηκαν εκδηλώσεις σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου, με την προσφορά δώρων στους μικρούς μας φίλους απο τον Αη Βασίλη!
Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε πως τα πράγματα είναι δύσκολα για έναν νεοσύστατο θεσμο όπως ο δικός μας... Αλλα εμείς δεν τα παρατάμε εύκολα... συνεχίζουμε και πιστεύουμε πως το 2009 θα είμαστε αρκετά δυνατοί... στις εκδηλώσεις μας, στις προτάσεις μας, στις δράσεις μας γενικά!!! Φυσικά χωρίς την δική σας συμμετοχή τίποτα από όλα αυτά δεν θα έχει επιτυχία!!!
Υπάρχει προγραμματισμός, υπάρχει όρεξη, θα βρεθούν τα χρήματα (θέλουμε να πιστεύουμε)... αλλά θέλουμε την στήριξή σας!!!
Από εδώ και πέρα ελπίζουμε να έχουμε πιο συχνη επικοινωνία!
Θέλουμε τα σχόλια σας, τις παρατηρήσεις, τις ιδέες σας!
Ας βάλουμε όλοι μας από ένα λιθαράκι ο καθένας για να κάνουμε πιο όμορφο τον τόπο μας!

Εκ μέρους του ΤΟ.ΣΥ.Ν.
Ανάγνου Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: